fbpx

Energilagring

När elbristen är ett faktum ökar också kraven på pålitlig leverans av ström. En säker och hållbar alternativ källa till energi är ett energilagringssystem uppbyggt av lithiumbatterier. Tekniken med energilagring är anpassad för att användas oberoende av det allmänna elnätet under de perioder efterfrågan är som störst, när det faller bort eller helt enkelt är för dyrt.

Vår ESS är en komplett och kraftfull lösning som är enkel att både installera och underhålla. Vi levererar alla delar själva och kan därför erbjuda snabba leveranser, installation och service. Det är fullt möjligt att utöka kapaciteten vid behov.

På MVS har vi över 20 år erfarenhet av att beräkna optimal användning av batterisystem och är experter på skräddarsydda strömförsörjningslösningar. För att klara de omställningar som krävs för ett mer hållbart samhälle är energilagring numera en förutsättning.

8491300_battery_full_charge_icon

Maximerad livslängd i cellerna

Cellerna i ESS är primärt LFP från verifierade källor genom CATL. Tack vare LFP-kemi i modulerna maximeras livslängden i kombination med överlägsen säkerhet. Med BMS i olika steg säkerställs driften över tid med minimalt servicebehov.

certificate blå

Vårt producentansvar

Battericellerna är koboltfria och produceras enligt SA8000:2014, ISO14001:2015 och ISO9001:2015. Vi är även anslutna till El-Kretsen med producentansvar för att garantera hållbarhet genom hela kedjan.

elbilsladdning

För transportsektorn

Energilagring är en flexibel lösning för de tillfällen när det inte finns tillräckligt med energi. Genom att kombinera vår snabbladdare Ultra med en energilagringslösning skapas möjligheter att snabbladda upp till 450kW i olika kombinationer oberoende av det fasta elnätet.

ESS small

SMALL

Small är perfekt för applikationer som uppskattar en ökad flexibilitet och rymd. Genom att använda samma koncept som i de större modellerna ger Small mer flexibilitet att anpassa installationen efter just dina behov.

Small levererar upp till sex laddningar för en genomsnittlig elbil.

ESS medium

MEDIUM

Medium är det bästa av två världar. En batterikraft som kan leverera upp till tio laddningar för en genomsnittlig elbil, samt en Power Unit för att hantera kraftfulla urladdningar. Systemet levereras komplett med övervakning, klimatanläggning och säkerhetssystem.

Medium levererar upp till tio laddningar för en genomsnittlig elbil.

ESS large

LARGE

Large är precis vad namnet antyder: mycket kraft under lång tid. Systemet bygger, liksom de mindre modellerna, på LFP-celler och intelligent styrning av energin. Systemet är anpassat för att leverera kraften som behövs via Power Unit på 500kW. Utöver Power Unit kan du även använda nätkraft på lika mycket effekt.

Large levererar upp till 20 laddningar för en genomsnittlig elbil.

ESS

CUSTOM

Custom anpassas efter era behov. Antingen stationärt eller flyttbart, från 100kWh till 2,5MWh batterikraft.
Önskas DC-bus eller AC-bus? Inga problem!
ESS Custom integreras med övervakning och skydd efter behov.

APPLIKATIONER

EFFEKTTOPPAR

EFFEKTTOPPAR

Hantera toppeffekter
Säkerhetslager
Online med nätet

MICRO GRID

MICRO GRID

Gå helt offline
Grön ström
Snabb återladdning

EV-LADDNING

EV-LADDNING

Plug&Play snabbladdning
Ladda från 75kW till 600kW
Enkel installation

UPS & BACK-UP

UPS & BACK-UP

Back-up upp till 2,5MWh
Plug&Play solution
Online/offline UPS

tillval

ESS solceller
solceller
vindgenerator
elbilsladdning
blixt
blixt
expandera

Solceller

Vindgenerator

Extra AC-ingångar

DC-bus för DC ut

Möjlig att utöka genom parallellfunktion

  Namn

  Företag

  E-post

  Telefonnummer

  Vad kan vi hjälpa dig med?

  Scroll to Top

  Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.