fbpx

Varumärken

Mastervolt

Mastervolt

Mastervolt tillverkar och utvecklar strömförsörjning, eller power electronics, av högsta kvalitet och är experter på kompletta system. Oavsett om du har en liten daycruiser eller ett specialfordon finns det komplett system för just din applikation. Genom att bygga in avancerad teknologi i system som är enkla att hantera ökar fördelarna för dig som användare. I sortimentet finns laddare, inverter, Li-ion-system, DC/DC-laddning och övervakning som kan integreras med till exempel MasterBus, NMEA, CANOpen och LIN-bus.

Leoch

LEOCH

Leoch är en av världens största producenter, och vår huvudleverantör, av blybatterier. Leoch är ISO-certifierade och börsnoterade.

Fisher Panda

FISCHER PANDA

Fischer Panda är vår leverantör av högkvalitativa, tysta, lätta och mest högpresterande elverk som produceras och utvecklas i Tyskland. Fischer Panda är pionjärer inom varvtalsreglerade vattenkylda elverk. Fischer Panda har alltid varit i framkant med utveckling av variabla elverk som anpassar varvtalet efter belastning och genererar perfekt kraft samtidigt som den är tyst. Tack vare inverter-tekniken är den även mycket lätt. De är extremt kompakt byggda med lång driftstid och hög performance.

MX Energy+

MXENERGY+

MXEnergy+ utvecklar AGM- och Li-ION-batterier. AGM-batterierna är utvecklade för att leverera rätt kvalitet till rätt pris. Li-ion-batterierna har inbyggd BMS/PCM för drop in-replacement. MXEnergy+ har även skräddarsydda batterier där vi ritar batteriet efter specifikation.

ProMariner

ProMariner

ProMariner är branschledande inom marin och mobil batteriladdning. De har en komplett serie vattentäta laddare för alla batterikemikalier, liksom tekniskt avancerade kraftomvandlingsmoduler. Alla produkter är utformade för att förlänga batteriernas livslängd och hålla dig på vattnet längre!

Czone

CZone

CZone är perfekt för applikationer inom marin och fordon. CZones smarta system gör att du enkelt kan övervaka och kontrollera viktiga elsystem och komponenter genom fjärrstyrning. CAN/NMEA-baserad kommunikation finns i samtliga moduler och kan integreras med Mastervolts produkter.

Marinco

Marinco

Marinco tillverkar elektriska produkter som klarar de tuffaste miljöerna. Varje produkt de tillverkar, från robusta strömkablar och adaptrar till ett brett utbud av 12V-tillbehör, är utformade för att klara de tuffa livet till havs.

Blue Sea

Blue Sea Systems

Blue Sea Systems designar och tillverkar elektriska- och växelströmsprodukter konstruerade för att klara krävande applikationer i elektriska system för specialfordon och den marina marknaden.

Kicker

Kicker

KICKER producerar högkvalitativa produkter med fokus på prestanda och hållbarhet. I sortimentet finns kompletta system för att högpresterande ljud, anpassade för att ge det där extra trycket i båten. Högtalarna är täta och möter, eller överträffar, ASTM-standard för både UV-exponering och salt och våt miljö. KICKER är byggda för att spela kristallklart, kraftfullt och hålla i många år. Även i tuff marin miljö.

BEP

BEP

Nya Zeeländska BEP konstruerar och tillverkar högkvalitativa elektriska lösningar utformade för tuffa marina miljöer. Varje produkt är designad för att uppfylla krävande prestandaspecifikationer och för att klara extrema förhållanden både till havs och på land.

Juice

Juice Technology

Juice Technology är en globalt aktiv tillverkare av elbilsladdning i världsklass med stilren design och IP-klassat hölje. Den omfattande produktportföljen med allt från lätta mobila enheter till stora snabbladare gör Juice Technology till en av få full range-leverantörer i branschen. De klarar de tuffaste säkerhetskraven och ger dig möjlighet att ladda din elbil var du i världen än befinner dig.

Alpitronic

Alpitronic

Alpitronic är vår italienska specialistleverantör av innovativa och kostnadseffektiva supersnabbladdare. Hyperchargerladdarna är den mest kompakta och kraftfulla lösningen på marknaden. De är absolut framtidssäkrade vad gäller normer, standarder och anpassade för alla nya elfordonsdesigner.

Sonnenschein

Sonnenschein

Sonnenschein är anpassade för tung cyklisk användning. Med sin välkända dryfit® teknologi har blocken bevisat sitt värde sedan starten år 1910. 

spectra watermakers vattenmaskin

Spectra Watermakers

Spectra Watermakers tillverkar avancerade vattenreningssystem av den bästa kvaliteten. De är effektiva, tysta och lättanvända.

Solbian solceller

Solbian

Solbian tillverkar solcellspaneler och har marknadens mest effektiva och beprövade kristallina kiselceller och har lätta och flexibla inkapslingsmaterial. Panelerna är tillverkade i en patenterad teknik av specialpolymerer. Solbians paneler är mycket tåliga även under särskilt svåra omständigheter och påfrestningar som till exempel havets vågor, ojämn terräng, UV-strålning, saltvatten eller hagelskurar.

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.