fbpx

SNABBLADDNING

I takt med att allt fler fordonstillverkare ställer om sin produktion till helt elektriska fordon ökar också kraven på att kunna snabbladda dem. För att kunna klara den omställning som transportsektorn står inför krävs möjligheter att på ett lättillgängligt sätt snabbladda bussar, last- och personbilar. Med våra snabbladdare kan vi skapa skräddarsydda och unika lösningar utefter behov och önskemål och på så sätt möta det ökade kravet på el som drivmedel.

Vi levererar kompakta, flexibla och kraftfulla snabbladdningslösningar som kan anpassas från 50kW till 300kW. HYC är pålitliga och säkra i drift och är, trots sin avancerade teknik, enkel att installera och kräver minimalt underhåll.

Våra snabbladdare

HYC50

HYC50

HYC50 är en DC-laddare med en kapacitet på 50 kW, eller 2×25 kW. Det är den första väggmonterbara snabbladdaren på marknaden som dessutom är V2G-redo.

HYC150

HYC150

HYC150 är marknadens mest kompakta och kraftfulla DC-laddare med laddningsmöjligheter från 75-150kW. Den är pålitlig i drift och kräver minimalt underhåll.

HYC300

HYC300

HYC300 är vår mest kraftfulla DC-laddare med laddningsmöjligheter upp till 300kW. Precis som de mindre storlekarna är HYC300 pålitlig i drift och kräver minimalt med underhåll.

HYC300

HYC400

HYC400 lanseras under 2023.

AKTUELLT INOM SNABBLADDNING

Vill du veta mer? Kontakta mig!

Jonas Söderberg

Jonas Söderberg

Försäljning EV & energilagring

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.