fbpx

Om MVS

”Att leverera högkvalitativa produkter med den bästa möjliga service och support”

Det är vår affärsidé och den vi lever efter varje dag. Vi på MVS har sedan starten år 2000 arbetat med batteri- och strömförsörjningssystem och har sedan dess ständigt utvecklats. Vi erbjuder dig som kund en heltäckande leverantör av strömförsörjning. I vårt sortiment hittar du bland annat produkter för marina marknaden, fordon, energilagring, snabbladdning, reservkraft, säkerhet och industri.

Vi är specialister inom vårt område och ger alltid dig som kund högklassig service och som serviceparter support dygnet runt. Oavsett om du behöver en speciallösning eller någon av våra standardprodukter garanterar vi produkter anpassade efter precis ditt behov precis när du behöver dem.

En del av Kamic Group

MVS är en del av KAMIC Groups affärsområde Electronics. KAMIC Group är en privatägd svensk företagsgrupp som förvärvar, äger och utvecklar teknikföretag inom utvalda marknadssegment. Gruppen rymmer såväl handels- och agenturföretag som bolag med egen produktutveckling och tillverkning. Genom koncernbolagen finns KAMIC Group representerat i ett 15-tal länder i Europa, Asien och Nordamerika.

Våra lösningar

marin
båt

MARIN STRÖMFÖRSÖRJNING

Stabil och säker strömförsörjning är grunden till säker drift. Vi erbjuder skräddarsydda installationer för alla situationer, alltid kompatibelt med smarta digitala lösningar för övervakning och kontroll.

Energilagring effekttoppar
ESS medium

Energilagring

Våra energilagringssystem är kompletta och kraftfulla lösningar som är enkla att både installera och underhålla. Vi levererar alla delar själva och kan därför erbjuda snabba leveranser, installation och service.

elbilsladdning
elbilsladdning

Elbilsladdning

Med både kunskap och marknadens bästa sortiment av skräddarsydda och unika laddlösningar har vi möjligheten att kunna möta det ökade kravet på el som drivmedel. Vi kan bidra med vår expertis inom strömförsörjning och arbetar alltid nära bil- och fordonsindustrin.

ups
batteri

ups

Vi erbjuder skräddarsydda UPS-lösningar som tillhandahåller hög kvalitet i strömförsörjningen och skyddar enheter som aldrig får påverkas av till exempel strömavbrott, åsknedslag eller tillfälliga överbelastningar i elnätet.

reservkraft
blixt

Reservkraft

Vi levererar lösningar för reservkraft för att skapa elektricitet oberoende av det allmänna elnätet när normal strömförsörjning faller bort. Något som framförallt är önskvärt på ställen där det bedrivs viktiga verksamheter som inte får påverkas av strömavbrott, till exempel sjukhus, flygplatser, kraftverk eller datorhallar.

arbetsfordon
arbetsfordon

Specialbyggnationer

Vi har unika möjligheter och rätt kompetens för att hitta optimala lösningar för säkra och effektiva special- och arbetsfordon. Vi kan utföra skräddarsydda specialbyggnationer och utrusta fordon med batterier, laddare och applikationer.

alarm
alarm

Säkerhet

Vi har högkvalitativa batterier för att säkerställa att applikationer och enheter alltid fungerar och att larmet aldrig går. Beroende på plats och yttre förutsättningar kan vi alltid anpassa rätt produkt för rätt applikation.

Solbian
solceller

Solceller

Vi har marknadens mest effektiva och flexibla solcellspaneler med hög verkningsgrad som tål att skuggas utan att tappa effekt. Vi kan anpassa modellen på solcellspanelen efter plats och behov oavsett om det är en båt, husvagn eller husbil.

ljudsystem kicker
högtalare

Marina ljudsystem

Med kvalitativa produkter fokuserade på prestanda och hållbarhet får du ljudsystem som spelar kristallklart, kraftfullt och håller i många år. Vi erbjuder rejäla ljudsystem som tål tuffa marina miljöer, skräddarsydda efter behov och önskemål.

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.