fbpx

Om MVS

”Att leverera högkvalitativa produkter med den bästa möjliga service och support”

Detta är vår affärsidé och den vi lever efter varje dag. Vi på MVS AB har sedan starten år 2000 arbetat med batteri- och strömförsörjningssystem men har sedan dess ständigt utvecklats. Vi erbjuder dig som kund en heltäckande leverantör av strömförsörjning. I vårt sortiment hittar du bland annat produkter för marina marknaden, fordon, reservkraft, säkerhet och industri.

Vi är specialister inom vårt område och sedan 2007 finns både vårt huvudkontor och lager i Mölndal, strax utanför Göteborg. Vi ger alltid dig som kund högklassig service och som serviceparter support dygnet runt. Oavsett om du behöver en speciallösning eller någon av våra standardprodukter garanterar vi produkter anpassade efter precis ditt behov precis när du behöver dem.

marin
båt

MARIN STRÖMFÖRSÖRJNING

Stabil och säker strömförsörjning är grunden till säker drift. Vi erbjuder skräddarsydda installationer för alla situationer, alltid kompatibelt med smarta digitala lösningar för övervakning och kontroll.

solceller
solceller

Solcellspaneler

Vi har marknadens mest effektiva och flexibla solcellspaneler med hög verkningsgrad som tål att skuggas utan att tappa effekt. Vi kan anpassa modellen på solcellspanelen efter plats och behov oavsett om det är en båt, husvagn eller husbil.

ljudsystem kicker
högtalare

Ljudsystem

Med kvalitativa produkter fokuserade på prestanda och hållbarhet får du ljudsystem som spelar kristallklart, kraftfullt och håller i många år. Vi erbjuder rejäla ljudsystem som tål tuffa marina miljöer, skräddarsydda efter behov och önskemål.

ups
batteri

ups

Vi erbjuder skräddarsydda UPS-lösningar som tillhandahåller hög kvalitet i strömförsörjningen och skyddar enheter som aldrig får påverkas av till exempel strömavbrott, åsknedslag eller tillfälliga överbelastningar i elnätet.

reservkraft
blixt

Reservkraft

Vi levererar lösningar för reservkraft för att skapa elektricitet oberoende av det allmänna elnätet när normal strömförsörjning faller bort. Något som framförallt är önskvärt på ställen där det bedrivs viktiga verksamheter som inte får påverkas av strömavbrott, till exempel sjukhus, flygplatser, kraftverk eller datorhallar.

alarm
alarm

Säkerhet

Vi har högkvalitativa batterier för att säkerställa att applikationer och enheter alltid fungerar och att larmet aldrig går. Beroende på plats och yttre förutsättningar kan vi alltid anpassa rätt produkt för rätt applikation.

bil
bil

Drift av förbrukare

Vi levererar strömförsörjning till både tunga och lätta fordon och har möjlighet att anpassa batterivarianter beroende på applikation, önskemål, fordon och behov.

arbetsfordon
arbetsfordon

Specialbyggnationer

Vi har unika möjligheter och rätt kompetens för att hitta optimala lösningar för säkra och effektiva special- och arbetsfordon. Vi kan utföra skräddarsydda specialbyggnationer och utrusta fordon med batterier, laddare och applikationer.

elbilsladdning
elbilsladdning

Elbilsladdning

Med både kunskap och marknadens bästa sortiment av skräddarsydda och unika laddlösningar har vi möjligheten att kunna möta det ökade kravet på el som drivmedel. Vi kan bidra med vår expertis inom strömförsörjning och arbetar alltid nära bil- och fordonsindustrin.

MVS AB arbetar konstant för att förbättra vår värld

  • MVS AB arbetar för att ta ett gemensamt socialt ansvar i vår värld. Miljöarbetet hos oss är centralt. Vi stödjer flertalet organisationer och tar genom BlyBatteriRetur vårt nationella producentansvar. Vi har även som mål att driva en CO2 neutral organisation innan 2025. Vi har en stark egenkontroll i vårt miljöarbete och strävar efter att både vi och våra leverantörer ska följa ISO14001.
  • MVS AB ska erbjuda en välkomnande arbetsplats. Vi ska ha ett gott bemötande till alla som arbetar här eller har kontakt med oss. Vår arbetsplats arbetar vi med systematisk riskbedömning och miljöarbete. Detta för att vi ha en säker och välmående arbetsplats. Vi främjar friskvård och våra anställda har bidrag för att kunna utöva friskvårdsaktiviteter
  • MVS AB respekterar inget annat än fulla mänskliga rättigheter. Vi accepterar inga former av tvångsarbete. Detta gäller samtliga våra underleverantörer och kunder.
  • MVS AB accepterar inga former av barnarbete. Vi kräver av våra leverantörer och kunder, samt följer själva ILO convention 138. Lättare arbete och lärlingskap inom nationella lagar och endast några få timmar per dag kan godkännas i åldern 12-15 år så länge som det inte inkräktar på utbildningsplanen. Ett exempel är praktikplats för skolan.
  • MVS AB accepterar inga former av diskriminering. Detta gäller: etniskt ursprung, kön, språk, religion, sexuell läggning, ålder, familjesituation, politiska åsikter, socialt ursprung eller liknande situationer. Hos oss är alla människor välkomna och av lika värde.
  • MVS AB kräver av våra leverantörer och kunder, att anställda har en god arbetsmiljö och rättigheter. Anställda hos våra leverantörer ska ha rätt till semester och heltidsanställning. Minst en dags ledighet och övertid ska vara frivillig.
  • MVS AB accepterar ingen form av korruption eller mutor. Detta accepteras varken av leverantörer eller kunder. MVS AB eller dess samarbetspartners, ska inte under några omständigheter erbjuda ekonomisk vinning utanför gällande lagar och regler. Detsamma gäller samtliga former av utpressning eller hot.

Organisationer vi stödjer och engagerar oss i

Scroll to Top

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.