fbpx

Marint

Det var inom den marina industrin MVS startade för mer än 20 år sedan och det är idag vårt längst etablerade marknadsområde. Vi vet att stabil och säker strömförsörjning är grunden till säker drift, därför består vårt sortiment av noga utvalda produkter från den marina marknadens bästa varumärken. Därför kan vi leverera helhetslösningar för så väl fritidsbåten och professionella båtbyggare som yrkessjöfart. Vi erbjuder alltid skräddarsydda installationer för alla situationer, alltid kompatibelt med smarta digitala lösningar för övervakning och kontroll.

Marina
skepp

OEM

Tillförlitlighet, effektivitet och säkerhet är nyckelfaktorer vid val av marin utrustning och våra produkter är designade för att klara de tuffaste marina miljöerna. Vi ger alltid dig som kund högklassig service och dig som servicepartner support dygnet runt.

Segelbåt
båt

Har du fritidsbåt?

Oavsett om det gäller day cruising eller semester måste du kunna lita på strömförsörjningen i båten. Vi erbjuder produkter från världsledande varumärken och support i hamnar i hela världen. Du hittar hela vårt sortiment hos våra duktiga återförsäljare och certifierade installatörer.

Vårt marina sortiment

AKTUELLT INOM MARINT

VIll du veta mer? Kontakta oss!

Ronny Magnusson

Ronny Magnusson

Alfred Weinitz

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.