Li-ION Batterier


Li-ion batterier 16Li-Ion batteri icon

Mastervolt MLI ULTRA

Efter flera år av framgång med den prisvinnande första generationen av Mastervolt Lithium-Ion, är det nu dags för nästa steg i utvecklingen. Mastervolt lanserar världens första Lithium-Jon batteri av andra generationen, MLI ULTRA. MLI UTRA har användbar kraft på 5000Wh och kommer i en 24V variant och en 12V variant. För de mindre kraftbehoven finns även 12V 2500Wh med en vikt på endast 30kg!

MLI ULTRA har en helt ny design med uppgraderade och förbättrade komponenter i alla led. Precis som alltid är säkerhet, enkel installation och prestanda vår första prioritet. MLI ULTRA har dessutom mer kraft, är 3 gånger snabbare att ladda med full MasterBus kommunikation. Avtrycket är dessutom samma som generation ett för absolut enklaste uppgradering

Artikelnr: 66012500, 66015000, 66025000

MLI Ultra Li-ION batterier


ML-E Li-Ion

MLi-E li-ion batteri är perfekt för cykliska applikationer eller tunga 12V förbrukare. Tack vare hög energitäthet är dessa batterier upp till 70% mindre och lättare jämfört med blybatterier. MLi-E lithiumbatterier har utvecklats för att en hög kvalitet och därmed även en konstant spänning under batteriets hela urladdningscykel. MLI-E är anpassad som drop-in replacement för dina 12V batterier. Med inbyggd Bluetooth och medföljande app, har du full kontroll även som stand-alone. Koppla även in direkt på ditt MasterBus nätverk för övervakning via Mastervolt / CZone.

Artikelnr: 66011200

MLI-E 12V 90Ah (1200W)

 


MLS Lithium / Li-Ion

Nya MLS li-ion batterier är perfekt för cykliska applikationer. Tack vare hög energitäthet är dessa batterier upp till 70% mindre och lättare jämfört med alkaliska och blybatterier. MLS lithiumbatterier har utvecklats för att en hög kvalitet och därmed även en konstant spänning under batteriets hela urladdningscykel. MLS batterier har dessutom inbyggd Safety disconnect. Dessa batterier lämpar sig perfekt för 12V applikationer. Koppla upp till fyra enheter parallellt för ännu mer kraft.

MLS batterier