fbpx
Energilagring ecarexpo

Vi söker säljare!

Hur skulle det vara att få kliva in i en framtidsbransch där du själv har stor möjlighet att påverka och göra skillnad? Mitt i prick, eller hur? MVS vill hänga med dig som kan hjälpa till att sälja hållbara energilösningar med fokus på energilager till bland annat energibolag, solenergileverantörer, laddoperatörer, kommun/offentligt och transportbolag.

Rollen
Sverige kommer vara ditt territorium. Det är här du kommer glänsa med din närvaro för att utveckla nya och bibehålla befintliga kunder. Du ser själv till att arbetsdagarna flyter på & fylls på med härliga kundmöten – du får helt enkelt stor frihet under ansvar. Runt omkring dig har du en väl fungerande teknik och projektorganisation, så du kan fokusera på dina projekt och affärer.

Du är en viktig pusselbit för oss och kommer vara väldigt involverad i hela bolaget där du förväntas ta ett stort affärsmässigt ansvar. Självklart finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig.

Vår nya stjärna
Vi tror att du antingen är en erfaren säljare och har en gedigen teknisk bakgrund med inslag av projekt och försäljning. Eller så är du en driven säljare som kommit en bit i karriären och vill ta nästa steg i din utveckling. Oavsett vad så är du genuint teknikintresserad och har förmågan att sätta dig in i kundens system och lösningar.

Du brinner för att skapa starka relationer och lägger stor vikt på att göra rätt sorts möten hos rätt kunder. Du är en varm person som gör allt för att teamet ska ta sig hela vägen till mållinjen på ett hälsosamt sätt.

Om du har med dig erfarenheter från energilösningar så är det en stor fördel. För att klara rollen så måste du obehindrat behärska svenska och engelska i tal och skrift

Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan redan idag. OBS! Vi tar endast emot ansökningar via Great Group.

Vi vill att du i din ansökan spelar in tre korta filmer och beskriver följande tre saker:

  • En kort bakgrund om dig själv.
  • Två saker du hoppas få ut av ett jobb hos MVS.
  • Tre anledningar till att du vill jobba hos MVS.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Weléen på Great Group som är vår rekryteringspartner, mobil 0706-107010 www.greatgroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Löneform: Fast
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Referensnummer 2022/11
Sista ansökningsdag: 2022-03-15

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.