fbpx
Östkustens Serviceteknik

Östkustens Serviceteknik – proffs på installationer och programmering

Östkustens Serviceteknik är en av många kompetenta installatörer vi samarbetar med runt om i landet. Som vår partner har de alltid tillgång till det senaste sortimentet, produkterna och mjukvarorna.

Östkustens Serviceteknik drivs av Richard Persson och Daniel Norman. De arbetar med 12V-, 24V- och 48V-installationer i båtar, fordon och inom industri. De är experter på elverk från Fischer Panda och Onan, och specialiserade på programmering av MasterBus, CZone och integration med olika MFD.

– Richard och Daniel har en fantastiskt bred kompetens och är experter på att beräkna laster och drifter. Det som gör det extra roligt att arbeta med dem är att de hittar alltid lösningar på problem och gör ett väldigt bra jobb, säger Janne Josefsson, kundansvarig för Östkustens Serviceteknik på MVS.

– Med MVS som leverantör får vi alltid bra service och hjälp när vi behöver. Vi tycker om produktutbudet och kan alltid hitta det vi behöver på ett och samma ställe, vilket ger oss möjligheter att bygga avancerade system, säger Richard och Daniel.

Följ Östkustens serviceteknik på instagram:

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.