fbpx
50 kw dc-laddare

Nu lanserar vi en 50 kW DC-laddare

Nu utökar vi vårt redan breda sortiment av snabbladdare genom att lansera 50 kW DC-laddaren HYC50 i Sverige. HYC50 kan väggmonteras både inom- och utomhus, samt monteras fristående på pelare. Det är också den första väggmonterbara 50 kW-laddaren på marknaden.

Tack vare möjligheten till väggmontering är HYC50 perfekt anpassad för användning på offentliga platser som till exempel parkeringshus, underjordiska parkeringar eller halvoffentliga parkeringar. Genom möjligheten till väggmontering kan dessa platser förses med en DC-laddare utan anläggningsarbete, vilket gör etableringen både prisvärd och enkel.

Det finns två DC-anslutningar: CCS1 och CCS2, samt CHAdeMO som tillval. Det innebär att ett fordon kan laddas med 50 kW eller två fordon med 25 kW vardera. Specificerad laddningsström är på 150A (eller 75A vardera) och har en verkningsgrad på över 97 procent. Den har en brusnivå på mindre än 50 dBA, vilket gör laddaren otroligt tyst i drift. HYC50 är dessutom V2G-redo.

– Med HYC50 får vi ett perfekt komplement till våra befintliga snabbladdare på 75–300 kW. Den smidiga installationen gör den dessutom idealisk för att stödja expansionen av laddinfrastruktur i Sverige, säger Jonas Söderberg, EV-ansvarig på MVS.

HYC50 är planerad att gå i produktion under Q4 2022 med leveransstart under Q1 2023.

HYC50
HYC50
HYC 50

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.