fbpx
ultra snabbladdare

MVS lanserar snabbladdare för att möta de ökade kraven på el som drivmedel

I takt med att allt fler fordonstillverkare ställer om sin produktion till helt elektriska fordon ökar också kraven på att kunna snabbladda dem. – Ultra är en flexibel och kraftfull snabbladdningslösning som är både pålitlig och säker i drift. Dessutom kräver den minimalt underhåll, säger Jonas Söderberg, försäljningsansvarig EV på MVS.

Intresset för elfordon är stort och för att klara den omställning som transportsektorn står inför krävs fler möjligheter att på ett lättillgängligt sätt snabbladda bussar, last- och personbilar. Nu lanserar MVS DC-laddaren Ultra i Sverige för att tillgodose det kommande behovet. Ultra är en kompakt och kraftfull snabbladdare som kan anpassas från 75kW till 300kW. Trots avancerad teknik är Ultra enkel att både installera och använda oberoende från nätverk.

– Vi har gedigen kunskap, lång erfarenhet och expertis inom strömförsörjning. Med Ultra kan vi skapa skräddarsydda och unika laddningslösningar efter behov och önskemål och på så sätt möta det ökade kravet på el som drivmedel, avslutar Jonas Söderberg.

Mer fakta:
– Ultra har en laddeffekt på 75kW, 150kW, 225kW eller 300kW
– Vattenkylda laddningskablar som tillval med CHAdeMO eller CCS2-kontakter
– Möjligt att uppgradera laddningseffekten i efterhand

Här kan du läsa mer om Ultra.

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.