fbpx

Nytt sortiment av elbilsladdning från Juice Technology!

Mastervolt Sweden AB lanserar nytt sortiment av elbilsladdare. Först ut är den mest flexibla laddstationen hittills, JUICE BOOSTER 2 på 0-22kW. Boostern anpassar automatiskt laddningseffekten efter ansluten adapter och har direkt kommunikation med elfordonet via Typ 2 kontakten.
JUICE BOOSTER2 är utrustad med JUICE CONNECTOR systemet, vilket gör att du även kan ansluta en typ 2 adapter för att använda den i publika laddstationer. Systemet möjliggör även laddning i alla uttag och boostern plockar aldrig mer än vad adaptern tillåter.

JUICE BOOSTER2 är en mobil laddstation som kan ladda med 0-22kW beroende på adapter och uttag. Med standard paketet medföljer adapter för 22kW laddning eller 3kW laddning. Genom att välja ett större paket får du även med adapter för 11kW laddning och en typ 2 adapter för att använda din booster i publika laddstationer. Vi erbjuder även ett fäste för fast installation av boostern för att få säker och effektiv hemmaladdning.

JUICE BOOSTER2 är utrustad med säkerhetsfunktioner i toppklass. Under hela laddningsprocessen övervakar JUICE BOOSTER2 temperatur och eventuella ledningsfel på både DC och AC. Via boostern har du jordfelsbrytare på AC och DC (30mA / 6mA) för maximal säkerhet. Skulle ett boostern känna av att något är fel eller temperaturen skenar, avbryter den omgående laddningen.
JUICE BOOSTER2 följer fullständigt standarder som IEC 62752, 62196 och 61851 (mode 2), RoHS, CE. Den är även IP67 klassade för utomhusbruk och är överkörningssäker (3 ton hjultryck).

FASTA LADDSTATIONER
Vi lanserar även ett koncept med JUICE CHARGER2 för fasta laddstationer. JUICE CHARGER2 kan leverera upp till 22 kW AC laddning och kan dessutom utrustas med tex WiFI, RFID, Kortbetalning mm. Om flera enheter installeras på en och samma plats finns det möjlighet att koppla till smartJUICE balanseringssystem som fördelar lasten mellan stationer i förhållande till vilken ström som finns tillgänglig.


I samband med detta söker vi även en till kollega att rodda detta affärsområde. Läs mer om tjänsten härLäs mer på vår kampanjsida www.juicebooster2.se!

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.