fbpx
Elektroskandia

MVS ingår avtal med Elektroskandia

MVS AB har ingått avtal som leverantör till Elektroskandia Sverige AB. Avtalet träder i kraft omgående och MVS strömförsörjningsprodukter kommer nu finnas tillgängliga hos Elektroskandia.

Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist med lång och gedigen erfarenhet av att distribuera och sälja elmateriel och system. Med eget logistikcenter, snabba leveranser och lokala förankring är Elektroskandia alltid nära för kunden.

Genom samarbetet stärker MVS sitt erbjudande och möjligheten att nå marknaden för att möta den ökade efterfrågan på hållbara strömförsörjningslösningar bestående av bland annat batterier, DC-laddare och energilagringssystem. Samtidigt kompletterar MVS produkter och lösningar Elektroskandias redan breda sortiment.

– Vi är väldigt glada över att få lägga till Elektroskandia som grossist. Det är en viktig partner och vi ser verkligen fram emot att fördjupa samarbetet på sikt. Det här innebär inte minst att vi skapar en god tillgänglighet på marknaden och når ut brett till installatörerna, säger Thomas Larsson, grossistansvarig på MVS.

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.