fbpx

GOD JUL önskar Mastervolt Sweden AB!


Barncancerfondens Julknapp 2015

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR önskar MVS AB-01

 

Mastervolt Sweden AB önskar alla våra kunder och samarbetspartners, en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

 

2015 har varit ett fantastiskt år i MVS värld. Vi har tillsammans med er, våra kunder och samarbetspartners, ständigt strävat framåt för att hitta de mest optimala lösningarna oavsett applikation. Vi har fått nöjet att träffa er på flertalet mässor och event. Fått ta del av er kunskap och feedback på flera Mastervolt utbildningar. Hittat nya vägar och nya applikationer med framtidens strömförsörjningssystem.

 

Combi
Batteriladdare
Pure Lead batteirer
Onan elverk

 

Vi har fått förmånen att lansera flera nya och revolutionerande produkter, eller vad sägs som Mastervolt EasyCharge bärbara laddare, PURELEAD batterier från Leoch, fått äran att bli distributör för Cummins Onan elverk, lanserat Mass Combi ULTRA fullständigt och nya Mass Sine ULTRA, för att inte nämna våra optimerade Powerpacks.
2015 bjöd på mycket nyheter och 2016 kommer vi att bjuda på ännu mer spännande nyheter.

 

czone_vor_728x90px

 

VOLVO OCEAN RACE avgjordes även under det gångna året med stor framgång. Grunden till samtliga VO65 båtar byggdes av Mastervolt MLI Ultra Li-ION batterier, WIFI CZONE och ALPHA PRO GENERATOR. Tack vare intelligensen och kvalitén i systemet, kunde båtarna klara sig med ner till 1h laddning per dag, och vara konstant uppkopplade. Läs mer om racet och systemet på www.poweredbymastervolt.com

Print

 

2015 har varit ett fantastiskt år och vi blickar med spänning fram emot ett ännu mer fantastiskt 2016

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.