fbpx
ULTRA

Få marknadens mest kraftfulla snabbladdning med ULTRA

Med ULTRA får du en smidig och flexibel snabbladdningslösning. ULTRA är både kompakt och kraftfull och kan anpassas från 75kW till 300kW beroende på önskemål. ULTRA är pålitlig och säker i drift och kräver minimalt underhåll. Tack vare standarfästen, prefabricerade basbeslag och robusta snabbkopplingar är ULTRA enkel att installera.

Med sina stilrena, robusta och funktionella metallkabinett har ULTRA en tidlös design. Den korrosionssäkra metallen gör kabinetten väderresistenta vilket skyddar teknologi på insidan. De är även utformade för att stå emot skador. ULTRA är även utrustad med en 15” display som är användarvänlig, högupplöst och klarar direkt solljus.

ULTRA har flexibla, robusta och vattenkylda laddningskablar och CHAdeMO eller CCS2-kontakter. Strömflödet börjar först när kontakten är ordentligt ansluten till elfordonet och systemet stängs av om det överhettas, vilket garanterar säker laddning. De har även integrerad DC-detektering för maximal säkerhet.

Med ULTRAS Power Stacks är det möjligt att uppgradera laddningsmöjligheterna i DC-laddarna vid behov. Varje enskilt Power Stack är på 75kW och det får plats två alternativt fyra Power Stacks i varje kabinett. De klarar temperaturskillnader från -30 till +40 grader, har integrerad kylning och är självisolerande. De är både enkla att installera och enkla att parallellisera.

Vill du veta mer om fördelarna med ULTRA? Läs mer här!

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.