fbpx

Mastervolt Sweden AB massa båtmässor direkt efter semestern!

Efter en minsta sagt, intressant sommar är det dag för båtfest på flera ställen i vårt avlånga land. Vi på Mastervolt Sweden AB har laddat hela sommaren efter att få visa upp våra nyheter och är ruskigt taggade inför mässorna. Nedan finner ni oss och flertalet MYCKET spännande nyheter:

 

Öppet varv i Ellös 25-27/8
Vi ställer ut flera nyheter uppe i Ellös på båtmässan Öppet varv. Här finner du kraftfulla Li-Ion lösningar både i vår monter och i flera båtar, digital swtiching och elverk. Självklart finns övriga sortimentet också med. Ronny och Robban öppnar Ellös på fredag, sedan tar Patrik och Wiktor över på lördag. Slutligen ersätter Jocke Wiktor som tar sig ner till Marstrand för sista dagen.

Marstrand Boat show 25-27/
Marstrand Boat show fyller upp Marstrandsön med båtar och tillbehör. Självklart finns vi även här och visar strömförsörjning i Världsklass! Här finner du förutom Li-Ion, laddare och inverter även El-drift för båtar från Bellmarine. Henrik och Patrik öppnar Marstrand på fredagen, Jocke byter av Patrik på lördag och slutligen finner ni Ronny och Wiktor på plats hela söndagen.

Allt på Sjön i Gustavberg 1-3/9
Efter kalasen på västkusten, drar sig Mastervolt montern österut till Gustavsberg och båtmässan Allt på Sjön. Laddade med mässfrågor och strömförsörjning bygger vi upp en oas med Li-Ion, Combi, Elverk, Batterier, Digital Swtiching och mycket, mycket mer. Henrik och Ronny finns på plats under hela mässan.

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.