fbpx
MVS

Vi söker säljare!

Fråga oss vad som helst om batterier, laddare, generatorer eller elverk – vi är en av världens ledande leverantörer av strömförsörjningslösningar! MVS AB är ett familjeföretag som startade i det marina för att idag ha adderat produkter inom både fordon och reservkraft till produktportföljen. För att lyckas med visionen ”Att leverera högkvalitativa tekniska produkter med den bästa möjliga service och support” är vi, tillsammans med Oddwork, nu på jakt efter dig med engagemang som drivmedel: är du vår nya Säljare?

Om tjänsten som Säljare
Hos oss på Mastervolt kommer du kliva in som Säljare helt inriktad på segmentet Marin. På daglig basis förvaltar du relationer med existerande kunder och säljer även in våra premiumprodukter såsom batterier och generatorer till nya. Vi letar efter dig som tillsammans med oss både vill accelerera och skapa relationer som håller länge. I den här rollen kommer du få ta plats i förarsätet och svänga in till spännande marknader över sydöstra Sverige (tjänsten innehåller ca:20-40 övernattningar/år). För att verkligen lära känna dina kollegor och bli en del av företagskulturen så finns även en förväntan på månatliga besök på huvudkontoret i Göteborg.

Vi söker dig som…
… fullkomligt älskar att skapa framgångsrika affärsrelationer. På ett flexibelt sätt tar du dig an dagens att-göra-lista och du är en social prick som likt en kameleont kan anpassa dig efter situation och möte. Med båda fötterna på jorden och ett teknikintresse i bakfickan är du nu sugen på att ladda om med en ny utmaning – har vi träffat rätt?

Våra önskemål till dig:
• Du har erfarenhet av relationsskapande försäljning
• Körkort
• Svenska och engelska
• Tekniskt intresse

Vad MVS erbjuder dig
Vi är ett bolag som bryr oss om våra kollegor och våra kunder. Förutom att vi bjuder på en allmänt varmt och trevligt bolag att jobba för, har vi också en omtyckt grill-dag för alla kunder och medarbetare en gång om året. I rollen som Säljare får du fria händer att staka ut vägen mot framgång inom det marina segmentet, med fast lön och firmabil i ryggen. Är du en person som gillar att ta stora kliv mot nya insikter? Vi stöttar personlig utveckling till 100% och älskar att bevittna när drömmar blir till verklighet genom hårt slit och rätt inställning.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Remote, med huvudkontor i Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + Bonus
KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-07-05

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.