fbpx
Brandskär 320

MVS levererar toppmodern teknik till nya Brandskär 320

Klassisk design i kombination med toppmodern teknik. Så beskrivs nya Brandskär 320 till vilken vi fått äran att leverera stora delar av den tekniska utrustningen.

Brandskär 320 är den största modellen varvet tagit fram och under utvecklingsprocessen har stort fokus lagts på komfort, funktion och användarvänlighet, samt att optimera alla ytor och miljöer på båten. Något som inte minst syns på det extra rymliga akterdäcket med utekök och stora sällskapsytor. Under däck finns två separata dubbelkojer, en stor toalett och flexibla förvaringsutrymmen. Allt präglas av en känsla för design och detaljer.

I Brandskär 320 finns teknisk utrustning som skapar förutsättningar för att båtens funktioner ska fungera optimalt. I båtmodellen sitter nu Mastervolt CombiMaster kopplat med Affix Plug&Play, huvudbrytare från PRO Installer och BEP, Mastervolt EasyCharge för startbatteriet och Mastervolts landströmssystem med elcentral och uttag. I Brandskär 320 går det även få upp alla våra produkter på båtens multifunktionsskärmar via CZone.

Stort tack Brandskär för förtroendet!

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.