fbpx
Arcona Urban Lagneus Ronny Magnusson

MVS levererar elsystemen till nya Arcona 50

En lätthanterad båt, med goda seglingsegenskaper offshore, samtidigt som hon har högsta nivå av komfort vid nöjessegling i sann Arconaanda. Så beskrivs Arcona 50 till vilken MVS får äran att bli elsystemsleverantör.

Arcona 50 är det nya flaggskeppet i Arconaflottan. Det är en fängslande segelbåt på 50 fot med hög prestanda designad för att möta kundernas höga krav, oavsett om ambitionen är skärgårdskryssning eller att korsa ett hav. De nya designfunktionerna gör att yachten enkelt kan hanteras av två personer och samtidigt leverera både kryssningskomfort och seglingsprestanda.

Till Arcona 50 kommer MVS leverera teknisk utrustning från bland annat Mastervolt för att skapa rätt förutsättningar för att båtens funktioner ska fungera optimalt.

– Arcona 50 är ett prestigeprojekt vi är stolta över att få leverera elsystemet till, säger Ronny Magnusson, ansvarig OEM på MVS.

– Med Arcona 50 förväntar vi oss en mer internationell kundkrets. Mastervolts kvalitet och styrka i varumärket, samt ett världsomfattande servicenät, blev avgörande faktorer för vårt val av elsystemsleverantör, säger Urban Lagnéus CEO på Arcona Yachts.

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.