fbpx

MVS AB introducerar KICKER MARINE

MVS AB introducerar KICKER MARINE på den svenska marknaden. KICKER är sedan starten 1973 kända för att producera högkvalitativa produkter med fokus på prestanda och hållbarhet. I sortimentet finns kompletta system för att bygga högpresterande ljud i båten. KICKER är byggda för att spela kristallklart, kraftfullt och håller i många år. Även i tuff marin miljö

KICKER KM-series marina högtalare kommer i storlekar om 4”, 6.5” och 8”. 6.5” och 8” finns även i modeller med integrerad LED belysning (7 färger). Högtalarna är täta och möter, eller överträffar, ASTM standard för både UV exponering och salt/våt miljö. Kontakterna är guldpläterade och det ingår dessutom ett hölje för kontakterna.

I sortimentet finns även förstärkare i två serier: KM och KXM. KM serien levereras med ABYC/NMMA godkända terminaler, rostfritt gods och lackerade kretskort för marin miljö. Dessutom inkluderas variabel crossover på 12dB och ett 24dB subsonic filter i 600 monoblock och KMA4506. KM serien inkluderar också KickEQ™ 12dB bass boost, för att ge sitt system en extra skjuts.

KICKER är kända för att leverera subwoofers med extra tryck. Free-AIR marine serien är anpassad för att ge båten det där extra trycket. Free-Air har ett hölje, som KM högtalarna, som är ASTM klassat (eller över) och ett surround av Santoprene® för extra hållbarhet. Free-AIR levererar seriös bas, även utan extra hölje.

LÄS MER OM KICKER

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.