fbpx
Gustaf Stenbacks

Möt sportfiskaren Gustaf Stenbacks

Gustaf arbetar som snickare men spenderar nästan all sin lediga tid i båten. Intresset för fiske fick han redan i barndomen, då han alltid var redo med ett metspö i jakt på abborren. Den senaste tiden har fisket blivit mer en livsstil än en hobby, där gäddan står högst upp på listan av rovfiskar han vill fånga.

Vilken är din favoritprodukt?

– Jag har använt mig av Mastervolts produkter i många år nu, men en jag vill lyfta fram är min laddare ChargeMaster Plus 24/40-3. Jag använder mig av både ett 24V- och ett 12V-system och med denna laddare har jag full kontroll på batterierna. Allt är även smidigt kopplat till en stainless steel inlet som är ett stort plus. Det blir en gedigen installation och är enkelt att använda. En allt-i-ett-lösning som man aldrig blir besviken på, säger Gustaf.

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.