fbpx

Vi ökar och behöver en ekonomiassistent!

MVS team

Är du spindeln i nätet och har stenkoll på ekonomi?

Mastervolt Sweden AB är just nu i en expansiv fas. Vi söker nu en driven ekonomiassistent/administratör. Trivs du i ett högt tempo och kan hantera många bollar i luften? Är du ansvarstagande och kreativ? Vi erbjuder dig möjligheten att bli spindeln i nätet på vårt bolag.

I rollen som ekonomiassistent/administratör kommer du att arbeta med kund och leverantörsreskontra, samt löneadministration. Dina arbetsuppgifter innebär fakturahantering, rapportering och bokslutsarbete samt övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter. Ditt arbete innebär också en hel del kundkontakt via både telefon och besök på kontoret, därav lägger vi även stor vikt på en säljande personlighet.

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi alternativt god erfarenhet från arbete inom ekonomi/redovisning. Tjänsten innebär en del internationella kontakter med leverantörer och kunder. God förmåga att kommunicera på både svenska och engelska är ett krav. Du har goda kunskaper i Office-paketet och det är meriterande med erfarenhet från arbete i Pyramid och Visma affärssystem.

Mastervolt Sweden AB levererar strömförsörjningslösningar till marin, industri fordon och reservkraft. Vi har sedan starten för 16 år sedan, strävat efter att leva vår affärsidé: ”Att leverera högkvalitativa tekniska produkter med den bästa service och support”. Du bli en del av vårat team med placering på huvudkontoret i Mölndal.

Du har ett starkt support team i ryggen, med alla de hjälpmedel du behöver. Du får ta del av nya möjligheter varje dag genom att jobba med några av marknadens starkaste varumärken.

Ansökan
Skicka in din ansökan till info@mastervolt.se märkes “Ansökan ekonomiassistent”. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt. Välkommen!

Vid frågor om tjänsten kontakta – Robert Andresen på – 031-734 47 50 eller Oscar Andersson

Om Mastervolt Sweden AB

”Att leverera högkvalitativa produkter med den bästa service och support”– Affärsidé
Sedan starten 2000 har vi erbjudit kvalitativa strömförsörjningslösningar till industrin. Inom den marina sektorn sitter det idag Mastervolt produkter på 9 av 10 båtar som byggs i Sverige. I produktportföljen har vi även batterier, som är grunden till våra starka batterisystem till både reservkraft och industriella lösningar. Vi är ett mindre företag i expansionsfas vilket innebär högt tempo och platt organisation. Med rätt driv och en entreprenörskänsla passar du utmärkt in i familjen. Tjänsten tillsätts löpande och ansökning sker direkt med verksamhetsansvarig.

Scroll to Top

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.